3 Şubat 2013 tarihi itibariyle Sayın hocamız Prof. Dr. Reşat KASAP’ın istatistik bölüm başkanlığı görevi sona ermektedir. İstatistik bölüm başkanlığı süresince göstermiş olduğu özverili çalışmalardan, İstatistik Topluluğumuza katkılarından ve öğrencilerle olan iletişiminden ve sorunlara hassasiyetli yaklaşımlarından dolayı İstatistik Topluluğu olarak teşekkürlerimizi sunarız. Hocamıza sağlıklı, başarılı günler dileriz.

Saygı ve Selamlarımızla…

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK TOPLULUĞU YÖNETİM KURULU

3 Şubat 2013 tarihi itibariyle, 3 yıldır yürütmekte olduğum GÜ İstatistik Bölüm Başkanlığı görevim sona ermektedir. Görev sürem boyunca desteklerinden dolayı Bölüm Başkan Yardımcıları Prof.Dr.İhsan Alp ve Y.Doç.Dr.H.Hasan Örkçü'ye, Bölüm Öğretim Üyeleri ve Elemanlarına, Bölüm Sekreterine, İstatistik Topluluğu Başkan ve Yönetimlerine ve Tüm Öğrencilerime içten teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim. Yeniden aday olmayarak, bundan sonra Bölümüme, Üniversiteme, Üniversite Sisteme ve Ülkeme, proje ve çalışmalarımla hizmet etmeye devam edeceğim. 4 Şubat itibariyle Yeni Bölüm Başkanı olarak atanacak hocamıza şimdiden başarılar diliyorum. Bilginize.

İçten selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
PROF.DR.REŞAT KASAP